Uspješna provedba Fonda solidarnosti Europske unije za potrebe službi spašavanja

Javna vatrogasna postaja Umag je uspješno provela projekt Umag 2022. Izvanredna nabava nove vatrogasne opreme službi zaštite i spašavanja zbog zamjene uništene, oštećene ili rashodovane opreme na vatrogasnim intervencijama u potresu pogođenim područjima vrijednosti 471.437,50 kuna. Radi se o dodjeli bespovratnih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije za nabavu vatrogasne opreme i alata za zaštitu i spašavanje koji su oštećeni i uništeni na vatrogasnim intervencijama u potresu na području                         Petrinje 2021. godine.                

                          

Održan 9. ODBOJKAŠKI TURNIR povodom mjeseca borbe protiv ovisnosti

U okviru Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u subotu, 10. prosinca 2022. godine, u školskoj sportskoj dvorani održano je deveto izdanje odbojkaškog turnira pod nazivom „Ti biraš: izaberi život! – La vita è una scelta: sceglila!“

Na turniru, u organizaciji Grada Umaga i Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Umaga sudjelovalo je devet ekipa, od kojih Grad Umag, umaški vrtići „Duga“ i „Girotondo“, OŠ Marije i Line Umag, TOŠ „Galileo Galilei”, Javna vatrogasna postrojba Umag, Policijska postaja Umag, Policijska uprava istarska te Opća bolnica Pula.

ekipa JVP Umag