Javna vatrogasna postrojba Umag dobila novo interventno vozilo

Delegacija Grada Umaga, predvođena gradonačelnikom Vilijem Bassaneseom, u petak 18. lipnja 2021. godine službeno je posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu Umag, kojoj je prethodni dan u Zagrebu službeno predano na korištenje novo opremljeno interventno vozilo vrijedno 4 milijuna kuna, financirano u cijelosti od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

„Od srca hvala na ovoj neprocjenjivoj nabavci za našu Javnu vatrogasnu postrojbu. Novim vozilom visokih standarda bit će znatno povećana interventna učinkovitost, čime se uvelike podiže razina kvalitete rada i produktivnosti naše Javne vatrogasne postrojbe Umag“ izjavio je zapovjednik umaškog JVP-a Bojan Štokovac.

https://umag.hr/novosti/javna-vatrogasna-postrojba-umag-dobila-novo-interventno-vozilo-vrijedno-4-milijuna-kuna-571

Novo vatrogasno vozilo na putu za Umag 🚒

Danas je u  Zagrebu Javnoj vatrogasnoj postrojbi Umag službeno predano na korištenje novo opremljeno interventno vozilo vrijedno 3 milijuna kuna, financirano u cijelosti od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Hvala  Ministarstvu unutarnjih poslova RH 👍

✅Radi se o četvrtoj isporuci vatrogasnih vozila, koja je Ministarstvo unutarnjih poslova nabavilo u sklopu projekta „Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi Republike Hrvatske“, koji se provodi u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom. ⤵️

https://hvz.gov.hr/vijesti/isporuka-novih-vatrogasnih-vozila-vatrogascima-iz-17-zupanija/2298